Tryghedssikring elektronik

Elektronikforsikring

Når du anskaffer et helt nyt produkt, er en forsikring nok ikke den første tanke, der falder dig ind, men uheld og skader sker langt oftere, end du tror.

Tryghedssikring er et tilbud om en ekstra tryghed, vi tilbyder dig, når du køber et nyt produkt. Den sikrer dig mod ubehagelige og uforudsete udgifter til reparation, hvis dette skulle gå i stykker som følge af uheld eller et mekanisk/elektrisk nedbrud efter udløbet af den 2-årige reklamationsperiode.

Når du køber et nyt produkt, vil det altid være af høj kvalitet. Men trods dette, ser vi ofte, at der opstår hændelige uheld, som selv den bedste kvalitet ikke klarer. Det kan være uheld forårsaget af børn, dyr eller du kan selv komme til at tabe dit produkt eller spilde væske i det.

Står dit produkt af midt i det hele, fordi dele i det er slidt op, dækker Tryghedssikring også udgifterne til dette.

Dit nye produkt er omfattet af købelovens reklamationsbestemmelser i 2 år, denne dækker dog kun funktionsfejl. Ud over at Tryghedssikring dækker dit produkt mod hændelige uheld fra den første dag, udvider den også dækningen af funktionsfejl til hele Tryghedssikringens løbetid.

Løbetiden for Tryghedssikring er fra 2-4 år afhængigt, af hvilken varegruppe du vælger, alt efter dit behov.

Tryghedssikring sørger for, at du kan føle dig tryg i mange år fremover, og glæde dig over dit nye produkt – uden ubehagelige overraskelser i form af store reparationsregninger.

• En forsikringspræmie kan aldrig være højere end udsalgsprisen
• Der kan kun tegnes forsikringer til private husholdninger

HVEM HAR GLÆDE AF EN TRYGHEDSSIKRING?
Det har du – hver gang uheldet er ude, da du ingen udgifter har til reparationer i op til 4 år.

Opstår der en funktionsfejl, eller sker der et uheld, som beskadiger dit produkt, ringer du blot til Danrisk Forsikringsagentur på tlf. 75 241 241 eller anmelder skaden online på www.elektronik-forsikring.dk, inden du kontakter din forhandler, der sikrer, at dit produkt enten bliver repareret eller ombyttet til nyt – helt uden besvær og udgifter for dig.

Det er da tryghed …

Betingelser for Tryghedssikring elektronik tegnet før 10/12 2013

Betingelser for Tryghedssikring elektronik tegnet efter 10/12 2013

Skadeanmeldelse elektronik