Gode hvidevarer fortjener gode forsikringer

En hvidevareforsikring sparer dig for uforudsete udgifter. Hos os tilbyder vi 2 gennemtænkte forsikringsløsninger til private husholdninger; Tryghedssikring Basis og Tryghedssikring Elite. Fælles for dem begge er, at de tager udgangspunkt i dit behov. Forsikringen har vi udviklet specielt til hvidevarer i samarbejde med Danrisk Forsikringsagentur og AIG Europe Limited, Dansk filial.

Tryghedssikring Basis
Dine hvidevarer er dækket i 4 år fra leveringsdatoen. Med Basis er dit produkt sikret mod elektriske og mekaniske funktionsfejl i 4 år. De første 2 år via den gældende 2-årige reklamationsret i henhold til købeloven, de næste 2 år er du dækket af din forsikring. Se forsikringsbetingelserne for nærmere information.

Tryghedssikring Elite
Elite giver dig den bedst mulige dækning i 4 år fra leveringsdatoen. For selvom du køber et produkt af høj kvalitet, kan der opstå uforudsete udefrakommende skader såsom hændelige udheld eller fremmedlegemer, som selv den bedste kvalitet ikke klarer. Stort set alle former for uheldsskader, dækkes af Elite, herudover dækker Elite skader som følge af slitage. Se forsikringsbetingelserne for nærmere information.

Forsikrede hvidevarer giver større tryghed
Med en af vores forsikringsløsninger er du sikret mod uforudsete udgifter. Det gør glæden ved at have investeret i nye hvidevarer endnu større.

Er uheldet ude, kontakter du Danrisk Forsikringsagentur på tlf. 75 24 1 24 1 eller online på www.elektronik-forsikring.dk, inden du kontakter din forhandler.

Hvis du ønsker yderligere oplysninger om den bedste hvidevareforsikring, så klik ind på www.elektronik-forsikring.dk

Tryghedssikring – formidles i samarbejde med Elbodan Finans, Danrisk Forsikringsagentur og AIG Europe Limited, Dansk filial.